Празнична седмица в IV а клас

С много настроение започна празничната седмица (18-22 декември) в IV а клас с класен ръководител г-жа  Стефанова. Учениците „превърнаха“ часа по физическо възпитание и спорт в „Час на таланта“.  Публиката се наслади на два прекрасни танца, слушаха вицове и диалози на английски език. Наблюдаваха демонстрации по рисуване, хандбал, борба, таекуондо и акробатика.

Продължиха със „Забавен алманах“, в който участниците показаха знанията си по български език, математика, човекът и обществото. След оспорвана „битка“, бяха отличени и победителите. Всички получиха награда – коледни сладкиши, приготвени ръчно от родителите на четвъртокласниците, а вкусните рецепти помогнаха на компетентното жури, да излъчи победителя в конкурса „ Най-вкусен домашен сладкиш“.

Със забавни игри, четене на коледни произведения, размяна на подаръци, томбола и много настроение, децата изпращат отиващата си 2017 година и  желаят на всички ученици, учители и техните семейства ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ… и на забравяйте, че по Коледа стават чудеса!!!

Снимки