„Ден на спонтанните актове на доброта”

Новини

IMG_20170217_10144017.02.2017 година група Мечо Пух от ДГ „Първи юни“отбелязаха – „Ден на спонтанните актове на доброта”. Заедно с родители посетиха СУ „Георги Измирлиев”, където ги посрещнаха учениците от 1 „г” клас с класен ръководител г-н Венцислав Величков и 3 „в” клас с класен ръководител г- жа Светлана Тончева. Събитието беше организирано от учителките в групата г-жа Петя Керемедчиева и г-жа Росица Христова. Представянето на малките мечета започна с песен на английски език Hello, hello!”. Програмата продължи с танци на партньорите по програма Еразъм+, проект „Да празнуваме заедно” – Македония и Румъния и песничка за предстоящия пролетен празник баба Марта – „На пръсти се вдигам”.
Учениците от първи клас ни поздравиха с песента „Щъркел шарен дългокрак”, в съпровод на кавал от страна на техния учител.
По- големите деца от трети клас рецитираха стихове на Недялко Йорданов – „За доброто”.IMG_20170217_100659
В края на празника бяхме поздравени от директора на училището г-жа Криси Аврамова и заместник-директора г-жа Петя Минкова.
Децата от група „Мечо Пух”  подариха на учителите и учениците сувенири, символизира-щи доброто изработени на работилничка в детската градина заедно с родителите.
Заместник–директора г-жа Минкова ги дари с комплект учебници за първи клас и изрази своите очаквания, децата от група „Мечо Пух”  да бъдат бъдещи техни възпитаници.
Снимки