Филм, изработен от ученици на СУ „Георги Измирлиев“ е класиран на седмо място от 15 870 проекта

Галерия

Награда за престижното седмо място в европейското междуучилищно състезание  Consumer Classroom получиха днес  учениците от Клуб „Ние, четящите и творящите“ към СУ „Георги Измирлиев“ в  Горна Оряховица.

Сертификат за училището и мултимедия на стойност  1000 евро,  сертификат за всеки участник в клуба и индивидуални награди – рекламна раница с термос, етикет за багаж и тефтер.

Изработеният от момчетата и момичетата филм „Adventure time“, в партньорство с техните приятели от Liceul Technologic „Constantin Bursan“ от гр. Хунедоара, Румъния, се съревновава  с 15 870 проекта на ученици от цяла Европа и бе оценен по достойноство от 8 европейски експерти в областта на образованието, финансирането и политиката за потребители.

Целта на проекта „Върховна училищна екскурзия“ е да се създаде видео ръководство, което да предоставя набор от начини за планиране на бюджет и предлагане на най-добрите опции по отношение на цени и влияние върху околната среда, при резервацията за училищна екскурзия.

На официално представяне в училището директорът Криси Аврамова тържествено връчи наградите на всички ученици, участвали в междуучилищното състезание.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

Заместник-кметът на Община Горна Оряховица госпожа Йорданка Кушева, която бе гост на събитието, пожела на младите хора да не спират да мечтаят и творят. Тя подари на училищната библиотека свои книги, както и последната си поетична рожба – „Полюси“.

 

В заключение госпожа Кушева се обърна към всички присъстващи на тържеството с думите: „Изключителни ученици, мотивирани и активни в инициативите учители, екипен управленски състав и отличният резултат за СУ „Георги Измирлиев“ – Горна Оряховица!

Едно от най-четящите училища!

Нека огънят на познанието, запален в светия Двор на Кирилицата, да гори и да внася светлина, красота, щастие и много успехи!“