Ден на бащата

Галерия

Седмица на бащата 11 -17 .11 2019 г  започна със съвместна инициатива на бащи и деца от І в клас на СУ „Георги Измирлиев“, гр. Горна Оряховица, която да е от полза на местната общност – засаждане на дръвче в двора на училището, почистване на училищния двор.

На 12.11 в 8 часа в Час на класа  гостува баща, служител в Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“. Велико Търново. Темата бе: Сигнали за опасност. Гостува ни един смел баща – герой! Спасявал десетки животи, имущество и зелени горски площи Сърдечно благодарим за интересния час с децата и личния пример на героя!

На 13.11. от 8 часа баща е организирал забавни математически игри – „Търсене на съкровище“  в училищния двор. А от 11.30 часа друг татко – служител във ВИК Горна Оряховица в часа по Околен свят ще разкаже на децата за пътя на водата и грижата за нейното опазване.

На 14.11. от 11.30 часа в час по музика ще ни гостува татко – музикант със своята китара. Ще пеем и ще се веселим.

На 15. 11. от 9 часа в час по Технологии и предприемачество ще ни гостува татко- служител в Захарни заводи – Горна Оряховица. Темата на вкусните ни занимания ще бъде : Вкусно и полезно! Ще закрием седмицата с изложба от рисунки на тема – Моят баща –  моят герой.