Когато учим, се забавляваме

Галерия Новини

Не винаги количествения показател на “завоюваните” първи места в различни състезания от едно училище са израз на радостта и свободния дух на неговите ученици.
В СУ “Георги Измирлиев” радостта идва от ученето, съчетано със забава, изразяваща емоционалната интелигентност на питомците ни.
През седмицата учениците от 4.a и 4.в класове, които след три месеца завършват начален етап на образование и се превръщат в прогимназисти, показаха знания и щастие в часовете по Български език и литература и по Човекът и природата. Приказките оживяха в библиотеката на Гимназията, а технологичният кабинет и лабораторията се превърнаха в любимо място за младите естествоизпитатели.

В училищната библиотека се чуваше звънък смях и четвъртокласниците се надпреварваха да покажат на г-жа Милена Иванова, на г-н Евгени Иванов, на г-жа Даниела Данкова и на заместник-директорите колко добре познават и обичат героите от световната приказна съкровищница.
Четвъртокласниците от “в” паралелка под вещото ръководство на г-жа Галина Иванова и на класния им ръководител Мая Иванова показаха отлично усвоени практически знания по темата “Жизнени процеси при различни температури”.

Изводът на четвъртокласниците беше кратък, но краснoречив: “Гимназията е най-якото място за учене!”