Славея Семова – младият писател на СУ „Георги Измирлиев“: нови върхове

Галерия Новини Постижения

В празничния за Гимназията ден дойде новина не за един, а за два национални успеха на нашата гордост – момичето с брилянтен стил на писане – дванадесетокласничката Славея Семова.

Първото известие е от XXIII-я Национален фестивал на детската книга –Сливен – 2021, в рамките на който се провежда Националният литературен конкурс. Първа награда за проза – III възрастова група / 15-18 г. / е отредена за Славея Стефанова Семова.

Не по-малко престижно и аналогично на първото е второто отличие – отново първо място на нашето момиче в I-я конкурс „Моята мечтана история с герой от книга, филм или комикс; музикален изпълнител, актьор/актриса, спортист или друга популярна личност от Instagram, TikTok, Тwitter, Pinterest, Snapchat, YouTube“. Форумът е обявен от читалище „Изгрев 1909”- Бургас.

Това е най-хубавото, което може да се случи на един празник – реални резултати, творчески върхове и благодарност, която е двустранна! Честито на Славея! Честито на Гимназията! Честито на семейството на нашата уникална ученичка, донесла толкова радост и успехи на Измирлиевата общност!