Великденски празници

Галерия Новини

Уважаеми учители, ученици, родители, партньори и приятели,

 В очакване на Възкресението се обръщам към Вас с пожелания за здраве и благодатна радост, смирение и вдъхновение за добри дела!

Седмицата на страстите Христови е… Велика сряда! В настоящето ни е необходима много по-силна вяра, за да се извисим над трудностите, които са около нас, за да не им позволим да владеят живота ни.

Нашите ученици от начален и прогимназиален етап, от клуба за занимания по интереси „Забавно програмиране“ и техните учители внесоха още по-искрящи цветове, красота и настроение в СУ „Георги Измирлиев“. Помогнахме и за украсата на града ни.

Въпреки болестите и бедите, които ни споходиха в изтеклата година, ние продължаваме да учим със старание, да работим упорито, да творим, да подобряваме средата в нашето любимо училище, защото сме осъзната общност. И така ще бъде!

Нека всеки от нас да укрепи вярата си, ценностите си, да дава обич със сърце и душа, защото доброто е като светлината. Има ли го – има живот и устрем за нови идеи, градежи и реализирането им.

Благословени и светли Възкресенски празници желая на всички и нека по Божията воля да вървим с лекота по пътеките на благодатта!

Криси Аврамова,

Директор на СУ „Георги Измирлиев“