За втори път Дениз Ахмедов е национален шампион през 2021 година

Галерия Новини Постижения

Нашият малък голям шампион по борба Дениз Сезгинов Ахмедов, ученик от 4.“г“ клас,  ни зарадва за втори път през тази година.

На 11 юни 2021 г. той е абсолютен победител, удостоен със златен медал и приз „Хари Стоев“ от националния шампионат, носещ името на легендарния спортист. Дениз печели оспорваното състезание в категория до 35 кг., свободен стил. Треньорът, който шлифова победители като нашето момче, е Николай Ганев.

Днес директорът г-жа Криси Аврамова поздрави Дениз в присъствието на неговия класен ръководител г-н Блажо Блажев и пожела здраве и още по-големи успехи на момчето. След това златният Дениз победно вдигна купата на победител за радост на ученици и учители.

Новината е повече от добра, защото друг златен медалист от престижния национален форум по борба е Теодор Цветомиров Старирадев, също ученик от 4.“г“ клас. Той печели златото в категория до 53 кг., свободен стил.

Браво, момчета! Вие сте наша гордост и надежда! Продължавайте да побеждавате, да покорявате нови върхове както в спорта, така и в науките!