Учениците на Средно училище „Георги Измирлиев“ получиха максимален брой точки (1000) на изпит сертифициране на умения за работа с приложения на Майкрософт, Microsoft Office Specialist, Word Associate.

Галерия Новини

Елина Хинкова, ученичка от 10.а клас и Емил Кълчишков, ученик от 11.б клас дадоха всичко от себе си и се доказаха в областта на дигиталните компетентности. Извоюваният успех им дава възможност да участват в надпреварата за определяне на финалист за световното състезание, което ще се проведе в Съединените американски щати, където ще се съревновават с представители на много държави.
Нашите Измирлиевци постигнаха завидния резултат със съдействието на инж. Светослав Михайлов. Първоначално преминаха обучение в рамките на два месеца, а след това се явиха на същинския изпит, за който положиха много усилия, учейки и подготвяйки се за тест, който включва теоретични и практически въпроси, които трябва да бъдат решени за определено време, всяка секунда е ценна, защото те приближава към успеха.
Екипът на Гимназията се гордеем с успеха на Елина и Емил, желаем им здраве и любознателност. Пътят към успеха е трънлив, но не и непреодолим за възпитаниците на СУ „Георги Измирлиев“.