Уроци по приемственост между начален и прогимназиален етап стартираха в празничния месец на СУ“Георги Измирлиев“

Галерия Новини

На 11.04.2022г. с богат набор от интерактивни методи и образователни платформи малките математици от IV“а“ клас под умелото ръководство на г-жа Славка Стефанова- начален учител и г-жа Елена Хинкова –учител по математика, търсиха и намираха реални и виртуални геометрични фигури. Математиката е интересна и изкючително забавна и с огромно нетърпетие очакват новия етап, в който ще прекрачат на есен.

Приемствеността продължи и на 13.04.2022г със съвместен урок по човек и природа на тема„Храносмилателна и дихателна система на човека“ , проведен от г-жа Славка Стефанова и г-жа Галина Иванова- главен учител и преподавател по биология.
Четвъртокласниците с интерес и лекота работиха със Human Anatomy Atlas на zSpace®. Отличното софтуерно-визуализирано съдържание на работната стация zSpace® допринесе те да надградят и разширят знания и да упражнят увереното и точно боравене със съвременни електронни ресурси.
Работата на интерактивния дисплей с 3D ресурси от mozaBook допълни визуализирането на изучаваните органи и системи.
Учениците от ІV„а“ клас показаха отлични знания и заявиха с още по-голям интерес и увереност желанието си за задълбочаване на знанията и уменията в областта на биологията.