Средно училище „Георги Измирлиев“ изпрати своите отлитащи птици – абитуриентите от випуск 2022

Галерия Новини

Красота, младост, изящество, стил си дадоха среща на изпращането на випуск 2022 в СУ „Георги Измирлиев“, което изпрати дванадесетокласниците от 12.а и 12.б класове.

47 зрелостници бяха завладени от бушуващи емоции за училищното минало и предстоящите приключения, задаващи се в бъдещето. Всеки от тях носи своя заряд от голямата Измирлиева общност.

Абитуриентите от профил „Чужди езици“ са бъдещите лингвисти, преводачи, филолози, педагози, редактори, журналисти, адвокати.

Амбициозните млади хора от профил „Природни науки“ са първият випуск по новата учебна програма с иновативен учебен предмет „Дигитални природни науки“. Те са бъдещите лекари, фармацевти и медицински сестри.

Своето послание към следващите поколения Измирлиевци зрелостниците поставиха  в капсулата на времето, като чрез символа на посланието оставят част от душите си в Гимназията.

Пожелаваме на нашите абитуриенти да бъдат здрави, да бъдат отдадени на професионалните области, които вече са избрали и да продължават да се учат на добро цял живот. Само така ще открият красотата и съвършенството в битието!

Випуск 2022, бъдете промяната и на добър час!