Старши начален учител Кремена Енчева от СУ „ Георги Измирлиев“ град Горна Оряховица взе участие в ДЕВЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС НА СИНДИКАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ

Галерия Новини Постижения

Старши начален учител Кремена Енчева от СУ „ Георги Измирлиев“ град Горна Оряховица взе участие в ДЕВЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС НА Синдиката на българските учители под патронажа на Министерство на образованието и науката на тема: „Аспекти на приложението на проектно-базирания подход в извънкласните и извънучилищните дейности – възпитание в общочовешки ценности, развитие на изследователски интерес и креативно мислене у децата и учениците“. В конкурса със свои проекти взеха участие над 150 учители от цялата страна.Той се проведе в периода 26.08 – 31.08 2022 г в Курортен комплекс Албена.

В категорията за добри практики в извънкласни дейности с ученици от първи до 12 клас проектът на г-жа Енчева –  „Компетентностния подход и проектно базираното обучение по Гражданско образование в начален етап – умения за успех” след публично представяне пред всички участници и компетентно жури с представители на МОН, Софийски университет  и ДИУУ,гр. София спечели призовото второ място в конкурса. Наградният фонд от общо 4000 лева е осигурен от МОН.