THE BATTLE OT STARS – шоуто на чуждите езици

Галерия

Езикова работилница „Измирлиевци“ представи THE BATTLE OT STARS  на 27 април 2023 г. като последна изява в богатата училищна програма, посветена на 164 години от основаването на Гимназията.

Шоуто се превърна в оспорвана битка на талантите от първи до десети клас. Малките сладури от 1.в и езиковите пчелички от втори, трети и четвърти клас подгряха предстоящите изпълнения на наследниците на Шекспир и Сервантес.

Учениците от 9.а и 10.а клас, профил „Чужди езици“ – английски и испански език, оставиха без думи гостите си с невероятните изпълнения на езиците, които усвояват с голямо старание и хъс: пиесата на испански, език, Хамлет, арабския шейх, лошото момиче, забавните баби Нетка и Чатка….

Чуждоезиковото шоу не мина и без забавно модно ревю, в което участниците -ученици и учители, бяха представени на испански език от модните училищни коментатори  и оценявани от авторитетно жури.

Бъдещите звезди на музикалния небосклон Анди и Криси от 6.а разчувстваха душите на публиката с песента „Human“.

В края на шоуто всички талантливи участници отправиха послание към света с песента „We are the world,we are the children“!