Награди за най-стилна коледна украса на класната стая

Галерия Новини

В навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово сме! Най-светлите християнски празници ни изпълват с очакване, добрина и надежди за предстоящо добро. Във връзка с тяхната символика ръководният екип на СУ „Георги Измирлиев“ отправи коледно предизвикателство към всички класове и техните учители за най-стилна коледна украса на класната стая.
На 13.12.2023 г. конкурсът приключи. Всички ученици се включиха с ентусиазъм и успяха да създадат празнична атмосфера в своите класни стаи. Открояваше се ръчно изработената украса. Оценяването се състоя по следните критерии:

1.Културни традиции.
2.Оригиналност и естетика.
3.Цялостна концепция, подчинена на темата.
4.Разнообразие и иновативност в използваните материали.

Журито, отличило най-добрите, беше в състав: Йорданка Симеонова – ЗДУД , Кремена Енчева – ЗДУД, Марияна Дончева – психолог и Димитър Йосифов – психолог. Резултатите са следните:
Начален етап: І в, ІІ г и ІІІ а клас.
Прогимназиален етап: VІ б, VІ а и V а клас.
Гимназиален етап: ІХ б и ІХ а клас.
Със специалната награда на журито „На Коледа всички пътища водят у дома“ бяха удостоени учениците от VІІ в клас.
Наградата за група ЦДО получиха VІ и VІІ клас.

Днес, 19.12.2023 г., директорът на училището г-жа Криси Аврамова връчи наградите на победителите.
Благодарим на всички ученици за активното участие в конкурса, който покани символично коледния дух в СУ „Георги Измирлиев“. Желаем щастливи, радостни, благодатни и щедри празнични дни на цялата Измирлиева общност – ученици, учители, персонал, родители, приятели, партньори!