Поредните големи успехи на малкия Виктор Лазаров

Галерия Новини Постижения

Не е задължително да си голям на възраст и ръст, за да докосваш виртуозността. Има защо и има с кого! Виктор Лазаров, ученик от 3.а клас, получи награди за поредните си високи постижения в изобразителното изкуство. Неговите впечатлителност, талант и творческа активност отново бяха забелязани и отличени на национално ниво. Рисунките на Вики са израз на чистата и изумително богата за възрастта му душа.

Участието му в VII национален конкурс за детска рисунка ,,Наследниците на Дечко Узунов” донесе специалната награда, на Ротари Клуб – Казанлък. Отличието е посветено на 125-годишнината от рождението на академик Дечко Узунов.

Впечатляваща е наградата за детска рисунка на третокласника в конкурса ,,Пчелите и меда”- с. Долно Белово, а тя е второ място и медал за тематичната рисунка.

Виктор отбеляза достойно присъствие с получената грамота за активно участие в рамките на още един национален конкурс за детска рисунка – ,,Свети Трифон Зарезан”, организиран от НЧ  „Развитие“ – с. Стража, община Търговище.

Големите успехи идват с малките крачки. При Виктор тези крачки са вече големи предвид крехката му възраст. Браво, момче!