Ученици от СУ „Георги Измирлиев“ с  награди от конкурс за инфографика на тема „Тютюнопушене“, организиран от РЗИ – Велико Търново

Галерия Новини Постижения

На 3 юни 2024 г. РЗИ – Велико Търново посети СУ „Георги Измирлиев“, за да поздрави учениците, участвали в областния конкурс за инфографика на тема „Тютюнопушене“.
Конкурсът имаше за цел да повиши осведомеността относно опасностите от тютюнопушенето сред младите хора и да насърчи креативността при представянето на тази важна информация.
Училището се отличи с многобройните си участници в конкурса, като грабна почти всички награди във втора възрастова група. В тази категория имаше няколко победители, всички придружени от своите учители-ментори.
С учител-ментор г-жа Светла Алексиева на първо място се
класира Пламена Новакова от 11 б клас.
Останалите отличени с учител-ментор г-жа Цветелина Николова
са съответно: на първо място – Тереза Кючукова – девети клас, трето място е за Виктория Югова от 11 б клас, с поощрителни награди са Валентина Ризова от 11 б клас и Анна-Маргарита Върбанова от 11 а клас.
Учениците, които се класираха на челните места, получиха грамоти и предметни награди за своето впечатляващо представяне, а всички останали участници бяха удостоени с грамоти за участието си.
Представителите на РЗИ изразиха възхищението си от
креативността и отдадеността на учениците и техните наставници. Те насърчиха участниците да продължат да участват в подобни инициативи, тъй като тяхното усилие допринася за по-здравословно и информирано бъдеще.
Директорът на СУ „Георги Измирлиев“ г-жа Криси Аврамова изрази гордостта си от постиженията на своите ученици и благодари на РЗИ за признанието и мотивацията за младите творци. Тази успешна
колаборация между училището и РЗИ е пример за това как партньорствата
в общността могат да вдъхновяват и подкрепят постиженията на учениците.