Традиция в съвремието – тържествено връчване на дипломите на зрелостниците 

Галерия Новини

Завършването на средно образование е важен момент в човешкия живот – портал от училищните години към нови възможности и предизвикателства. Днешният ден бе особено вълнуващ както за зрелостниците, така и за учителите. Емоциите и радостта се усещаха във въздуха, а учениците с гордост и вълнение приеха своите дипломи, символизиращи успешното приключване на важния етап от тяхното образование.

„Връчването на дипломите за завършено средно образование е един от най-чаканите моменти на зрелостниците.“, каза в тържественото си слово директорът Криси Аврамова. С тези думи тя подчерта значимостта на момента, усилията, постоянството, които учениците и преподавалите им учители са положили през годините, за да достигнат до този важен етап.

Тържествената церемония по връчването на дипломите е не само край на училищните години, но и ново начало за всички зрелостници. Тя символизира успеха, упоритостта и стремежа към знание и развитие, които ще продължат да ги водят напред в техния жизнен път. СУ „Георги Измирлиев“ с гордост продължава трогателната дългогодишна традиция, предоставяйки на своите ученици тържествеността и уважението, които заслужават, а те от своя страна отговарят с подобен жест.