Награда „Георги Измирлиев“

 

За учебната 2017/2018 година стипендия на името на Георги Измирлиев беше присъдена на Мирела Цветомирова Радева – ХІ б клас за отлично представяне в национални конкурси и личен принос за популяризиране името на училището.

 

 

За учебната 2016/2017 година стипендия на името на Георги Измирлиев беше присъдена на Илиян Михайлов от ХІ б клас за постигнати високи резултати и отлично представяне в регионалното състезание „Евроскола“, личен принос и всеотдайност и за популяризиране името на училището.

 

За учебната 2015/2016 година стипендия на името на Георги Измирлиев беше присъдена на Симеон Григоров от Х б клас за отлично представяне за трета поредна година на националната олимпиада по Биология и здравно образование.

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURESЗа учебната 2014/2015 година стипендия на името на Георги Измирлиев беше присъдена на Симеон Григоров от ІХ б клас, завоювал второ място на националната олимпиада по Химия и опазване на околната среда и заел едно от призовите места за втора поредна година на националната олимпиада по Биология и здравно образование.

 

Мартина СемоваЗа учебната 2014/2015 година стипендия на името на Георги Измирлиев беше присъдена на Мартина Семова от ХІІ а клас  – лауреат на националната олимпиада по История и цивилизация.