В очакване на Коледа

Новини

Разнообразни и впечатляващи прояви преди коледните празници изпълват дните  в нашето училище.

На 05 декември тържествено грейнаха светлините  на празничната елха, украсена от учениците от начален етап.

Учениците от  9. Б клас, с класен ръководител  Мария Димитрова, организираха акция „Плюшено мече”. Със събраните средства подариха на децата от Дом  в село Балван една усмихната Коледа с така желаните подаръци.

По инициатива на Ученическия съвет от 07 до 11 декември се провежда кампанията „Заедно сме по силни”. Идеята е с доброволно събраните средства да се подпомогнат ученици от училището, нуждаещи се от материална подкрепа.

Наши  възпитаници ще вземат участие в обявената от Община Горна Оряховица изложба на коледни картички и сурвакници, която ще бъде открита на 10 декември в Младежкия дом. След това те ще бъдат подарени на възрастни хора от общината.

Отново по инициатива на ученическия съвет е обявен Конкурс за най-красива коледнна украса на класна стая. В усилената надпревара между класовете ще бъдат излъчени победители , които ще бъдат поощрени с награди.

А в последният ден преди Коледната ваканция ученици от начален етап ще зарадват съучениците си с Коледен концерт в  конферентната зала на училището.

Нека празничното настроение, топлината в душата и атмосферата на очакване на приятни изненади, която съпътства всички инициативи и тържества да остане трайно в душите на хората, като едно великолепно начало на следващата 2016 година.