Годишни награди „Директор на годината“ и „Учител на годината“

Новини

Почетна награда „Директор на годината” бе връчена на Криси Кирилова Аврамова, директор на Средно училище „Георги Измирлиев”, град Горна Оряховица, а приза „Учител на годината” получи Рения Йорданова Армянова, старши учител по история и цивилизация в училището.

На 07.06.2017 година Регионалното управление на образованието във Велико Търново тържественото връчи на наградите „Директор на годината” и „Учител на годината”. Почетни награди за учебната 2016/2017г. на РУО получиха 8 директори и 9 учители от детски градини, основни и средни училища, и професионални гимназии от областта.

Областният управител на Велико Търново проф. д-р Любомира Попова поздрави присъстващите.
„Радвам се да съм при вас в края на една нелека учебна година. Връщайки се назад, освен всички трудности и предизвикателствата, вие постигнахте и големи успехи. За това свидетелстват резултатите на учениците, а и отличията на учителите и директорите. Съхранете будителския си дух!”, обърна се проф. Любомира Попова към педагозите.

За принос в развитието на образованието и науката е отличена заместник-директорът на СУ „Георги

Измирлиев” Петя Иванова. От името на заместник-директора на СУ „Георги Измирлиев” Петя Иванова наградата взе синът й Станислав. „Служебен ангажимент в чужбина попречи на майка ми да е тук днес. Помоли ме да предам, че не би постигнала този успех без подкрепата на екипа на СУ „Георги Измирлиев”, каза Станислав Иванов.

Учителят по физическо възпитание и спорт в училището и треньор на ХК „Локомотив” Йордан Димитров получи награда от Община Горна Оряховица за принос в спорта.