Важно!

Уважаеми родители, уведомяваме Ви, че на 25.11.2015 г. от 17.30 ч. ще се проведе родителска среща с родителите на учениците от VІІІ б клас.

На 30.11.2015 г. от 17.30 ч. ще се проведе родителска среща с родителите на учениците от VІІ а, VІІ б, VІІ в и VІІ г класове.

Състезание „Аз рисувам“ – ученици І – ІV клас

На 19.11. 2015 година в СОУ „Георги Измирлиев“ се проведе състезание „Аз рисувам“ към Сдружение на българските начални учители. Темата, по която децата  рисуваха беше „Моята любима приказка“.

Това са рисунките .

Седмица „НЕ на насилието“

Дейности

16.11.2015г.

Във всяка класна стая е закачено стихотворението на Лора Грийнс, като с това стихотворение е поставено началото на кампанията „Седмица срещу насилието в училище“.

Във фаойето на училището беше поставено „Цветето на толерантността“, изработено от ученици под ръководството на госпожа Наталия Горанова.

В часовете по философия и психология са проведени разговори за насилието в училище и извън него под мотото „ Je suis Parisien“

17.11.2015г.

„Връстници обучават връстници“ – председателя на УУС проведе Час на класа в VІІа клас на тема „Местопрестъпление – Интернет“. Седмокласниците приеха този начин на работа и останаха удовлетворени от разговора.

Членовете на УУС изработиха  брошура „НЕ на насилието“брошура

В шестите класове беше проведен час на класа на тема „21 ноември – Ден на християнското семейство – ценности“. В този час учениците говориха за ценности, за общуване, постепенно разговорът премина към толерантността и обсъдиха „Цветето на толерантността“.

„НЕ на насилието“

Предстои:

Лекция от прокурор Йордан Ангелов на тема „Домашното насилие над малолетни и непълнолетни и мерки за защита правата на жертвите“- 24.11.2015г. – в шестите класове.