Урок-парти

Новини

14895636_1355283424483186_1074274219_oАз съм Максим от 4.б клас в Средно училище „Георги Измирлиев”. Ние с моите съученици и преподавателката ни по английски език г-жа Р. Димитрова създадохме клуб по английски език и традиции в англоговорящите страни по случай 26 септември – Денят на европейските езици. Нарекохме го „ Hi club”. Ние четвъртокласниците организирахме  урок-парти  за съучениците си  от 1. до 4.клас. Искахме да им покажем как децата от Америка, Великобритания и Ирландия празнуват своя Хелоуин или денят на Вси Светии. Разказахме им за тиквения фенер и историята на празника. Подготвихме им и игри на английски език. А  тиквените фенери, които украсиха сцената  в конферентната зала,  изработихме с помощта на нашите родители.

Децата бяха подготвили страшни костюми и маски, с които участваха в конкурс за мистър и мис Хелоуин.

Наши гости и жури бяха г-жа  Криси Аврамова – Директор на училището, г-жа Росица Рачева – заместник директор, г-жа Елица Билева – учител по английски език. А нашият фотограф – г-жа Милена Папазова (учител  по английски език) отрази събитието .

Доволни сме, че успяхме да направим един урок по английски език  толкова забавен и интересен. Нашите гости изпратихме с много бонбони и лакомства, за да не правят пакости!

Благодарим на всички родители, които ни помогнаха и на учителите, които ни показаха, че да учим английски език, може да бъде весело и забавно.

Максим 4. Б клас

Снимки